Η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο protypa.grΜε αφορμή τη μεγάλη γιορτή – συναυλία που οργανώνουμε στο πλαίσιο του 25ου Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, η Κυριακή Τσολάκη συναντά την Ανδριάνα Μπάμπαλη για μια αποκλειστική συνέντευξη.

H γιορτή θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 8μμ και θα παρουσιάζεται έως και τις 7 Ιανουαρίου στο protypa.gr των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης protypa.gr.

Για τους ήρωες της εποχής μας, για τους ανθρώπους που βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό παραμένουν στις επάλξεις σώζοντας ζωές…

Για το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενός από τους «στυλοβάτες» της Θεσσαλονίκης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη από την πανδημία και τον κορωνοϊό.

Σε όλους αυτούς είναι αφιερωμένη η μεγάλη γιορτή – συναυλία που διοργανώνουν φέτος ψηφιακά τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης.

Ο τραγουδοποιός κι ερμηνευτής Κώστας Λειβαδάς και η ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη ενώνουν τις φωνές τους με τις φωνές των παιδιών μας, με τους επίδοξους μικρούς καλλιτέχνες μας, με τους δασκάλους, με τους καθηγητές του Προτύπου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Κοντά τους και επώνυμοι άνθρωποι από τη μουσική και το θέατρο δίνουν ευχές και μας προτρέπουν φέτος να μοιραστούμε αγάπη και αλληλεγγύη.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε μέσα από τις καταθέσεις των θεατών στον λογαριασμό της Αντηρίδας (Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου) όσα περισσότερα χρήματα γίνεται ώστε να ενισχύσουμε το νοσοκομείο αγοράζοντας εξοπλισμό και υλικό για ασθενείς με covid-19.

Ας λάμψουν αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα οι μικρές φωτεινές ελπίδες που θα κρατήσουν ψηλά το ηθικό και την ψυχολογία μας… Ας προσφέρουμε όλοι ό,τι μπορούμε…

Περισσότερες πληροφορίες https://www.protypa.gr/christoygenniatiko-bazaar-927

Likes: 0

Viewed:

source

You may also like...

Leave a Reply